Bruidswerk

De dag dat jullie de liefde bezegelen met het ja woord is een van de mooiste dagen van het leven. Bij deze mooie dag mogen bloemen natuurlijk niet ontbreken. We hebben de afgelopen 27 jaar al veel bruidsparen mogen helpen met het aankleden van deze bijzondere dag. Hierdoor hebben wij ruime ervaring met het maken van bruidsboeketten, corsages, jonkerstafjes en haarstukken. 
Daarnaast kunnen wij jullie helpen bij het aankleden van de trouwlocatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vaasjes bloemen op de tafels, bloemstukjes aan de kerkbanken en bloemstukken bij het altaar. Tot slot hebben wij ook ervaring met het opmaken van de trouwauto, koets of ander bijzonder voertuig. 

Ons gespecialiseerde team staat voor u klaar om u te ontzorgen van al jullie bloemenwensen. Wij kunnen u voorzien van professioneel advies maar u bent ook altijd welkom om uw eigen gevonden foto’s van internet mee te nemen als inspiratiebron. 

Wij zien u graag in onze winkel verschijnen om jullie te helpen om deze mooie dag onvergetelijk te maken. Voor eventuele vragen mag u ook altijd het onderstaande vragenformulier invullen.