Over ons

Wij zijn Daniël en Geertje Lugtmeijer. Toen wij elkaar in 1994 hebben leren kennen, toen 17 en 21 jaar oud, waren we allebei al actief in de bloemenwereld. Daniël was actief in de kwekerswereld en Geertje was destijds zaterdaghulp/stagiaire bij Aalsmeers Bloemenshop aan het Van der Sandeplein in Wolvega. Na twee jaar hebben we er voor gekozen om onze kennis te bundelen en de bloemenwinkel over te nemen. Vanaf dat moment is Alsmeers Bloemenshop omgedoopt naar Lugtmeijer Bloemen.
In 2004 hebben we ons huidige pand aangekocht op de Hoofdstraat West 2 in Wolvega. In de daaropvolgende jaren hebben er diverse verbouwingen en uitbreidingen plaats gevonden en hebben we ons bedrijf uitgebouwd tot wat het nu is. Tijdens dit proces zijn wij altijd ondersteund door diverse familieleden. Zij hebben mede bijgedragen aan het succes dat het nu is. 

Er zijn in de jaren ook diverse medewerkers voorbij gekomen die hebben bijgedragen aan het succes van het bedrijf. Inmiddels hebben we een leuk vast team dat altijd klaar staan om ons en het bedrijf verder te helpen. Tevens zijn wij al jaren een gecertificeerd leerbedrijf en hebben wij al veel stagiaires mogen ontvangen om ze wegwijs te maken in ons mooie beroep. We kijken uit naar nog vele jaren bloemenplezier en wij zien u graag tegemoet in onze winkel of online. 

Bent u benieuwd naar de verdere ontwikkelingen van onze winkel? Volg op dan op Facebook en Instagram