Rouwbloemen

De dood is onlosmakelijk verbonden met het leven. Bij dit afscheid spelen bloemen een belangrijke rol om de liefde, de waardering,  het respect of een ander gevoel die u bij u dierbare heeft tot uitdrukking te laten komen. In de afgelopen 27 jaar hebben wij veel ervaring opgedaan om dit gevoel in een bloemstuk te verwerken. 
In onze bloemenwinkel hebben wij een zithoek ingericht waar we rustig met elkaar van gedachten kunnen wisselen en tot een mooi passend bloemstuk te komen. Hiervoor hebben wij boeken ter beschikking waar mooie voorbeelden in staan van bloemstukken die we als leidraad kunnen gebruiken en die naar smaak en gevoel kunnen worden gepersonaliseerd. Op onze website kunt u dit rouwboek ook alvast inkijken door hier te klikken. 

Vind u het bezwaarlijk of te moeilijk om naar onze winkel te komen? Geen probleem, het is in overleg altijd mogelijk dat een van onze specialisten naar u toe komt om uw wensen in een vertrouwde omgeving te bespreken.

Door de nauwe samenwerking met uitvaartverzorgers in en rondom Wolvega is het mogelijk dat wij de bloemen bij het uitvaartcentrum leveren zonder dat u hierbij aanwezig hoeft te zijn. Daarnaast is het ook mogelijk om de bloemen op een huisadres te laten bezorgen. Op deze manier kunnen wij u gedurende deze moeilijke tijd geheel ontzorgen op het gebied van bloemen.  

   

Heeft u vragen bel gerust. Wij staan ook in de moeilijke tijd waarin u een dierbare moet missen altijd voor u klaar.